Perquè el canvi de la tarifa elèctrica pactat pel PP i el PNB en els pressupostos generals és discri

Bàsicament, perquè l'avantatge econòmic que comportarà l'aplicació d'aquesta reforma l'any 2018 es basa en el fet que el preu pagat per un mateix factor de producció (consum elèctric) passarà a ser més del doble segons si l'empresa s'ubica en un territori o un altre de l'estat espanyol.


La Conselleria d’Economia va realitzar, el passat mes de juny, un estudi per analitzar si aquesta mesura d'eliminació de la tarifa 6.1B i la desviació dels seus punts de subministrament a la tarifa 6.2, molt més barata però no disponible per almenys 4.550 empreses d'Espanya, de les quals el 72% catalanes, és un ajut d'Estat il·legal denunciable davant de la Comissió Europea.


Per això, necessitem el suport d'empreses com la teva, per aconseguir rebaixar la factura elèctrica de les empreses enquadrades en la tarifa 6.1.


Suma't a la Plataforma kV25. Per una tarifa 6.2 per a les empreses

Adhereix-te

Omple el formulari!

Necessitem el suport d'empreses com la teva per aconseguir que les xarxes elèctriques de 25kV quedin enquadrades en la Tarifa 6.2.

Subscriu-te al bloc

  • Twitter Basic Square