Organitzacions empresarials catalanes acusen el Govern de perjudicar les empreses industrials a Cata


  • El pacte aconseguit deixa fora a les 3.277 empreses a Catalunya que, mitjançant la plataforma kV25/30, reivindicaven un canvi normatiu per eliminar la discriminació tarifària elèctrica que afectava a un total de 5.800 companyies a nivell de tot el territori.

  • Les organitzacions empresarials consideren que la decisió és únicament de caràcter polític, que afecta a la competitivitat de les empreses i atempta directament contra la unitat de mercat, tan reclamada per part de les forces polítiques al Congrés.

Després de l'acord entre el PP i el PNB, que deixa fora a les empreses catalanes afectades, la Cecot, juntament amb les organitzacions FEM, FOEG, Texfor i UPM fan arribar una carta al president de l'executiu espanyol i posen el cas en coneixement del Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

Anar a la nota de premsa


Notícia relacionada:

Los 36 puntos del acuerdo para el apoyo del PNV a los Presupuestos Generales del Estado de 2017. DEIA - Miércoles, 3 de Mayo de 2017


El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, a su llegada al hemicíclo del Congreso de los Diputados (EFE)
Adhereix-te

Omple el formulari!

Necessitem el suport d'empreses com la teva per aconseguir que les xarxes elèctriques de 25kV quedin enquadrades en la Tarifa 6.2.

  • Twitter Basic Square