LA SOLUCIÓ

Que les xarxes elèctriques de 25 kV i 30 kV quedin enquadrades en el graó de tensió 2 de la tarifa. Per tant que els sigui aplicable la tarifa 6.2. Això suposaria introduir coherència entre les diferents categories de les xarxes elèctriques de 25 kV i 30 kV i el graó de tensió que els correspon.

Per aquest motiu, un grup d’associacions hem engegat la Plataforma kV25, El nostre objectiu és promoure els canvis regulatoris necessaris perquè les xarxes elèctriques amb tarifa 6.1A i fins a 25kV també quedin enquadrades en la tarifa 6.2.

 

Amb això es pretén corregir la incoherència que, a la vegada, provoca la discriminació econòmica que sofreixen les empreses connectades a xarxes de distribució de 25kV i 30 kV, els quals no poden decidir adscriure's a la Tarifa 6.2, més econòmica, simplement perquè no existeixen a les seves zones geogràfiques.

suma't a la plataforma kV25

Et necessitem. Suma't a aquesta iniciativa i podrem canviar el marc regulatori per aconseguir rebaixar la factura elèctrica de les empreses dins la tarifa 6.2.

Vols aparèixer com a empresa adherida?

Si vols incorporar la teva empresa només ens has d'enviar el teu logotip a info@plataformakv25.org 
indicant la URL del teu web.