12 Dec 2019

D’altra banda, l’entitat celebra que el Govern de la Generalitat hagi aprovat el decret llei 16/2019 de mesures contra l’emergència climàtica que comportarà l’impuls de la generació i l’autoconsum d’energia d’origen renovable en el teixit empresarial.

La Cecot lamenta que l’organisme encarregat de pr...

29 Nov 2019

Los usuarios con menos de 15 KW de potencia contratada pagarán un 75% de los peajes en el término fijo y un 25% según consumo.

La Comisión Nacional de los Mercados y de la Competencia (CNMC) ha aprobado la circular de peajes eléctricos que debe entrar en vigor el 1 de enero. La norma reparte entre lo...

27 Sep 2019

El projecte de circular de la CNMC desatén les demandes del sector productiu en relació al sobrecost injustificat de tarifa per a les empreses connectades a xarxes fins a 25kV.

Hem fet arribar al Consell de la Comissió Nacional del Mercat de la Competència, un plec d’esmenes al projecte de Circular d...

4 Jul 2019

  • Abad: “Hem reclamat al president de la CNMC que corregeixi amb urgència la discriminació tarifària de les empreses connectades fins a 25 kV”.

  • Les entitats traslladen al president de la CNMC la gravetat i la indefensió de milers d'empreses catalanes i espanyoles que han estat pagant un sobre...

25 Oct 2018

  • La Ministra Rivera ha expressat la voluntat del Govern de restablir la CNMC com l’autoritat competent per fixar les tarifes de distribució de l’electricitat i retornar-li les competències, durant la sessió de tràmit i votació del RDL 15/2018.

  • Les entitats que formem part de la Plataforma kV...

Please reload

  • Twitter Basic Square

Segueix-nos a Twitter

Etiquetes
Please reload

imatge_castor_circular.jpg
Últimes entrades
Please reload